Kun yrityksellä tai järjestöllä on paljon muuttotoimintaa, on aina järkevää tehdä palvelusopimus. Palvelusopimuksesta on kehittynyt erittäin suosittu palvelumalli, joka varmistaa ensiluokkaisimman muuttamisen ja palvelun.

Palvelusopimus laaditaan yleensä 1-5 vuodeksi kerrallaan. Sopimus käsittää ensiluokkaiset muuttopalvelut kustannustehokkaisiin hintoihin. Palvelusopimusasiakkaita palvelevat aina samat ammattitaitoiset muuttomiehet, jotka ovat asiakkaalle entuudestaan tuttuja. Myös muuttomiehillä on hyvä tuntemus asiakkaan tiloista ja tavoista. Täten muuttaminen on erinomaisen luotettavaa, asiakaskohtaista ja jouhevaa. Lisäksi tarjoamme myös palvelusopimusasiakkaidemme henkilökunnalle muuttopalveluita edulliseen hintaan.

Palvelusopimus tehdään aina yksilöllisesti riippuen asiakkaan tarpeista. Ottamalla yhteyttä meihin, tulemme henkilökohtaisesti kartoittamaan Teidän tarpeenne. Palvelusopimuksen tekeminen on helppoa ja se on hyvä tapa varmistaa parhaan mahdollisen muuttopalvelun saaminen. On järkevää tehdä palvelusopimus heti.

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen kartoitus yli 70 neliöisille asunnoille.

Joona Repo henkilökuva.

Joona Repo

Myynti, Tuotanto
09 350 58424
joona.repo@forsman.fi