Luotettavat ja ammattitaitoiset muuttopalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Kotkassa

Olemme erikoistuneet tarjoamaan laadukkaita muutto- ja kuljetuspalveluita asiakkaille niin Kotkassa kuin koko maassa. Ylpeydellä voimme sanoa, että ammattitaitomme ja vuosikymmenten kokemus tekevät meistä luotettavan ja arvostetun kumppanin kaikkiin muuttoihin. Olipa kyseessä pieni kotimuutto tai laajamittainen yritysmuutto, meillä on tarvittavat resurssit ja asiantuntemus hoitaa se sujuvasti ja tehokkaasti.
Forsmanin keltainen rekka.
Forsmanin työntekijä muuttolaatikko kädessä.

Kokemuksemme puhuu puolestamme

Yli sadan vuoden ajan olemme kehittäneet osaamistamme ja hioneet palveluitamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita. Tuhansien onnistuneiden muuttojen kokemus ei ole vain numeroita meille, vaan se edustaa tyytyväisiä asiakkaita, jotka ovat luottaneet meihin järjestellessään uutta kotia tai siirtäessään yritystoimintaansa uusiin tiloihin.

Ammattitaitomme näkyy jokaisessa työssämme. Meillä on käytössämme markkinoiden nykyaikaisin kalusto, joka täyttää Euro 6 -standardin vaatimukset ympäristöystävällisyyden ja vähäpäästöisyyden osalta. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että muuttonne sujuu paitsi ammattitaitoisten muuttotiimien myös ympäristön kannalta kestävällä tavalla.

Yksityishenkilöiden muutot Kotkassa

Olipa kyseessä kerrostaloasunto Kotkan keskustassa tai omakotitalo jossain syrjemmällä, Muuttopalvelu Forsman hoitaa muuton tehokkaasti ja ammattitaidolla. Ymmärrämme, että kotimuutto on enemmän kuin vain siirtyminen paikasta toiseen. Se on uuden alun vaihe elämässäsi, joka ansaitsee huolenpitoa ja ammattilaisen apua. Forsmanin asiantuntijat ovat käytettävissäsi koko muuttoprosessin ajan, tarjoten ammattimaista apua aina muuttosuunnitelman laatimisesta itse muuttopäivän toimintoihin saakka.

Pyrimme aina tarjoamaan räätälöityjä muuttopalveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja odotuksia. Valitse sopiva muutto tai kerro sinulle parhaiten sopivasta muuttopalvelusta:

  • Omatoiminen muutto: Omatoiminen muutto on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ottaa muuttoprosessin omiin käsiinsä. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Kuljetus hoituu kuljetusliikkeemme muuttoautolla, mutta kantajat tulevat tilaajalta.
  • Pakkaa itse -muutto: Suosittu vaihtoehto, joka tarjoaa säästöjä kustannuksissa sekä ylimääräistä joustavuutta muuttoon. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Irtaimisto pakataan itse ja muuttomiehemme siirtävät kuorman sovittuna aikana.
  • Pakkausmuutto: Forsman hoitaa irtaimiston pakkaamisen sovittuna aikana ja siirtää muuttokuorman uuteen osoitteeseen. Purku suoritetaan itse tilaajan toimesta ja muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen.
  • Avaimet käteen -muutto: Myyntiedustajamme tulee paikalle ja tekee räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muutto suoritetaan kokonaisuudessaan ja irtaimisto sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille haluamallanne tavalla.

Yritysmuutot Kotkassa turvallisesti ja tehokkaasti

Varmistamme liiketoimintasi jatkuvuuden Kotkassa, sillä yritysmuutto on monimutkainen prosessi, joka vaatii suunnittelua, koordinointia ja tehokkuutta. Meillä on kokemusta erilaisten yritysten muuttamisesta ja tiedämme, että aika on rahaa. Siksi varmistamme, että yrityksesi siirtyminen uusiin tiloihin tapahtuu mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti.

Yritysmuuttoihin kuuluu aina ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen laaditaan asiakkaan kanssa kattava muuttosuunnitelma. Suunnitelmassa nimetään muuttotyötä ohjaava tiimi sekä listataan aikataulu ja tarvittava muuttomiesten sekä muuttolaatikoiden tarve. Muutto on helppo toteuttaa aikataulussa tarkasti laaditun suunnitelman mukaan. Muuton jälkeen laatikot noudetaan pois ja asiakas saa itselleen loppuraportin muutosta. Pitkä kokemus alalla ja ammattitaitoiset muuttomiehemme ovat takuu onnistuneelle lopputulokselle!

Luottamuksen arvoinen kumppani

Muuttopalvelu Forsman Oy:n ammattitaito ja luotettavuus ovat saaneet tunnustusta vuosien varrella. Asiakkaat ovat valinneet meidät toistuvasti muuttokumppanikseen, ja olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota heille turvallisen ja vaivattoman muuton. Valitsemalla Muuttopalvelu Forsmanin saat paitsi ammattitaitoista palvelua myös kumppanin, johon voit luottaa kaikissa muuttoihisi.

Olipa kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto Kotkassa tai missä tahansa Suomen kolkassa, Muuttopalvelu Forsman on valmiina auttamaan sinua. Ota yhteyttä meihin tänään ja anna meidän hoitaa muuttosi ammattitaidolla ja huolella.

Forsmanin keltainen rekka.

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Muuttopalveluihimme luottavat mm.

Espoon kaupungin logo
Staran logo
Hanselin logo
Helsingin kaupungin logo
Vantaan kaupungin logo
Finnairin logo
Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Huoleton ja tehokas muutto, juuri silloin kun tarvitset!