Muutot Vantaalla – monipuoliset muuttopalvelut koteihin ja yritystiloihin

Etsitkö muuttopalvelua Vantaalla? Tilaa paikalle Forsmanin muuttopalvelu! Saat huolellisesti suunnitellun muuton sekä muuttotiimin, jonka ammattitaito toimii takeena turvallisesta ja joutuisasta muutosta. Sinä pääset vähällä ja me saamme tehdä sitä, mistä tykkäämme ja ennen kaikkea sitä, mitä todella osaamme. Me tarjoamme huolettoman ja tehokkaan muuton juuri sinulle sopivilla muuttopalveluilla. Räätälöimme palvelun haluamallasi tavalla aina pelkistä muuttolaatikoista kaiken kattavaan kokonaisuuteen pakkaamisesta purkuun. Tutustu alta muuttoihimme Vantaalla!
Forsmanin keltainen rekka.
Forsmanin työntekijä muuttolaatikko kädessä.

Muuttopalvelu Forsman – muuttoja jo yli 100 vuoden kokemuksella

Olemme vuonna 1916 perustettu muuttoihin ja kuljetuspalveluihin erikoistunut yritys. Tarjoamme pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla muuttopalvelut sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja yhteisöille. Pitkään toiminnassa ollut muuttofirmamme on hoitanut lähes kaikenlaiset muutot, mitä vain keksit. Mutta vaikka osaamista löytyy haastavimmistakin kohteista, hoidamme jokaisen muuton samalla tunnollisuudella kuin se olisi ensimmäinen muuttomme. Haluamme palvella asiakaslähtöisesti ja äärimmäisellä huolellisuudella. Näin taataan muutolle onnistunut lopputulos!

Kotimuutto vai yritysmuutto? Onnistuu, tutustu räätälöityihin muuttopalveluihimme.

Muutto Vantaalla? Meiltä saat kotimuutot sekä yritysmuutot kaiken kattavana kokonaisuutena tai vastaavasti voit tilata vain ne muuttopalvelut mitä tarvitset. Muuttojen lisäksi palveluihimme kuuluu varastointi sekä erilaiset kuljetuspalvelut. Tarjoamme aina myös ilmaisen kartoituskäynnin yli 70 neliöisten yksityisasuntojen sekä yritysten muutoille.

Kotimuutot

Omakotitalo vai kerrostaloasunto? Pieni, suuri, keskikokoinen vai tarve muuttaa tavaraa useammasta asunnosta tai useampaan asuntoon? Kaikki hoituu juuri sellaisella palvelukokonaisuudella kuin haluat – oleellista on vain se, minkä verran haluat itse osallistua. Saat meiltä erilaisia valmiita muuttoja tai sitten voit pyytää sinulle parhaiten sopivan paketin.

Voit tilata kotimuuttoon vain laatikot ja kuljetuksen tai lisätä palveluun myös kantomiehet ja pakkaajat. Muuttopalvelultamme saat myös purkupalvelut sekä halutessasi kaiken suunnittelusta irtaimiston sijoittamiseen uudessa kodissa. Vuokraamme myös varastotilaa eri pituisille ajanjaksoille ja erikokoisille tavaramäärille. Muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen pois sovittuna ajankohtana.

Yritysmuuttojen suunnittelu ja toteutus – hoidamme muuton tarkasti ja tehokkaasti!

Forsmanilla yritysmuuttoihin kuuluu aina ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen laaditaan asiakkaan kanssa kattava muuttosuunnitelma. Huolellinen suunnittelu on avain onnistuneeseen ja ennen kaikkea nopeaan muuttoon. Kukapa nyt haluasi yrityksensä tavaroiden ja koneiston valuvan hitaasti paikasta toiseen, työtehoa heikentäen!

Yritysmuuton suunnitelmassa nimetään muuttotyötä ohjaava tiimi, laaditaan aikataulu ja listataan tarvittava muuttomiesten sekä muuttolaatikoiden tarve. Muuton jälkeen laatikot noudetaan pois ja asiakas saa itselleen loppuraportin muutosta. Kokeneet ja ammattitaitoiset muuttomiehemme yhdistettynä laadukkaaseen kuljetuskalustoomme mahdollistaa onnistuneen lopputuloksen. Meiltä onnistuu isoimpienkin koneistojen siirto turvallisesti ja käytämme mm. lukollisia laatikoita sekä muuttokaappeja arkistojen ja atk-laitteiden muuttamiseen.

Forsmanilta saat kaikki muuttoihin liittyvät palvelut Vantaalla

Muuttopalvelullamme on erityisen kattava kokemus vaikeasti siirrettävien laitteiden ja kalusteiden kuljetuksista. Kuljetamme paljon mm. kassakaappeja, kopiokoneita, pianoja, kehityskoneita ja pankkiautomaatteja. Lisäksi vuokraamme varastotilaa ja tarjoamme yhden markkinoiden monipuolisimmista pakkaustarvike- ja muuttolaatikkovalikoimista.

Ota yhteyttä, kun tarvitset muuttoapua!

Heräsikö kysyttävää? Tarvitsetko muuttovinkkejä? Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan muutostasi! Meidän tavoitteemme on toteuttaa muuttosi tehokkaasti ja turvallisesti. Yli 100 vuoden aikana karttunut kokemuksemme takaa sujuvat muutot kohteesta ja muuttokuorman koosta riippumatta. Laadukkaan palvelun perustana toimii paitsi kokemus, myös innokas henkilökuntamme, joka haluaa oppia uutta jokaisesta muutosta. Oli muuttosi minkälainen tahansa, olet sopiva asiakas meille. Tehdään muutostasi mukavaa!
Forsmanin keltainen rekka.

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Muuttopalveluihimme luottavat mm.

Espoon kaupungin logo
Staran logo
Hanselin logo
Helsingin kaupungin logo
Vantaan kaupungin logo
Finnairin logo
Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Huoleton ja tehokas muutto, juuri silloin kun tarvitset!