Kattavat muuttopalvelut Tuusulassa yrityksille ja yksityishenkilöille

Tuusula on sijaintinsa ansiosta houkutteleva paikka asua ja tehdä liiketoimintaa. Muuttaminen voi kuitenkin olla haastavaa riippumatta siitä, oletko yritys, joka vaihtaa toimistotilaa tai yksityishenkilö, joka siirtyy uuteen kotiin. Onneksi Forsman tarjoaa valikoiman ammattimaisia muuttopalveluita, jotka palvelevat niin yritysten kuin yksityishenkilöiden monipuolisia tarpeita. Tämä on investointi helpompaan ja stressittömämpään siirtymiseen uuteen paikkaan Tuusulassa.
Forsmanin keltainen rekka.
Forsmanin työntekijä muuttolaatikko kädessä.

Muuttopalvelu Forsman on tehnyt muuttoja jo vuodesta 1916 lähtien

Muuttopalvelu Forsman on vuonna 1916 perustettu muuttoihin ja kuljetuksiin erikoistunut yritys. Tarjoamme yli 100 vuoden kokemuksella muuttopalvelut sekä yksityishenkilöille että yrityksille ja yhteisöille. Ammattitaitoa löytyy kohteesta ja muutettavan kiinteistön koosta riippumatta: meiltä hoituu niin kerrostaloyksiöiden kuin suurien liiketilojenkin muutot! Osaamisen perustana toimii paitsi kokemus, myös innokas ja utelias henkilökuntamme. Me panostamme siihen, että muuttopalvelumme kehittyy jatkuvasti.

Tilaa ilmainen muuttoarvio

Teemme ilmaisen kartoituskäynnin yrityksille ja yli 70 neliöisille yksityisasunnoille.

Muutot Tuusulassa yksityishenkilöille

Muuttopalvelu Forsman tarjoaa erilaisia muuttopalveluita, jotka on suunniteltu helpottamaan yksityishenkilöiden muuttoa ja varmistamaan henkilökohtaisten tavaroiden turvallisen kuljetuksen Tuusulassa.

Yksityishenkilön muuttopalvelut Tuusulassa

Meiltä yleisimmin tilattavat kotimuutot, valitse sopiva muutto tai kerro sinulle parhaiten sopivasta muuttopalvelusta:

  • Omatoiminen muutto: Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Kuljetus hoituu kuljetusliikkeemme muuttoautolla, mutta kantajat tulevat tilaajalta.
  • Pakkaa itse -muutto: Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Irtaimisto pakataan itse ja muuttomiehemme siirtävät kuorman sovittuna aikana.
  • Pakkausmuutto: Forsman hoitaa irtaimiston pakkaamisen sovittuna aikana ja siirtää muuttokuorman uuteen osoitteeseen. Purku suoritetaan itse tilaajan toimesta ja muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen.
  • Avaimet käteen -muutto: Myyntiedustajamme tulee paikalle ja tekee räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muutto suoritetaan kokonaisuudessaan ja irtaimisto  sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille haluamallanne tavalla.

Yritysmuutot Tuusulassa turvallisesti ja tehokkaasti

Forsman muuttopalvelu hoitaa yritysmuutot huolellisesti. Yritysmuuttoihin kuuluu aina ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen laaditaan asiakkaan kanssa kattava muuttosuunnitelma. Suunnitelmassa nimetään muuttotyötä ohjaava tiimi sekä listataan aikataulu ja tarvittava muuttomiesten sekä muuttolaatikoiden tarve. Muutto on helppo toteuttaa aikataulussa tarkasti laaditun suunnitelman mukaan. Muuton jälkeen laatikot noudetaan pois ja asiakas saa itselleen loppuraportin muutosta. Pitkä kokemus alalla ja ammattitaitoiset muuttomiehemme ovat takuu onnistuneelle lopputulokselle!

Kaikki muuttoihin liittyvä samalta kumppanilta

Hankalia, raskaita tai suuria kuljetuksia? Tarve varastolle tai erikoistarvikkeille pakkaamista varten? Forsmanilta saat kaikki muuttoihin liittyvät lisäpalvelut. Meillä on vuosien kokemus vaikeasti siirrettävien laitteiden kuljetuksista ja kuljetammekin paljon mm. kassakaappeja, kopiokoneita, pianoja, kehityskoneita ja pankkiautomaatteja. Lisäksi vuokraamme varastotilaa eri pituisille ajanjaksoille sekä tarjoamme yhden markkinoiden monipuolisimmista pakkaustarvike- ja muuttolaatikkovalikoimista.

Tuhansien muuttojen kokemus ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme!

Ota yhteyttä, kun tarvitset muuttopalvelua Helsingissä tai sinulla on jotain kysyttävää muutoista. Pitkän taipaleemme aikana karttunut tietotaito tekee Muuttopalvelu Forsman Oy:stä yhden maan kokeneimmista muuttajista ja kuljetusliikkeistä. Muuttopalvelumme palvelee kaikkia taidolla ja henkilökohtaisiin tarpeisiin mukautuen, olipa kyseessä pieni tai iso muutto. Tehdään muutostasi helppoa!
Forsmanin keltainen rekka.

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Muuttopalveluihimme luottavat mm.

Espoon kaupungin logo
Staran logo
Hanselin logo
Helsingin kaupungin logo
Vantaan kaupungin logo
Finnairin logo
Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Huoleton ja tehokas muutto, juuri silloin kun tarvitset!