Suoritamme kotimuutot samalla kokemuksella ja ammattitaidolla kuin yritysmuutot. Kokemus on etu asiakkaillemme. Ammattitaitoiset ja koulutetut muuttomiehet ovat takuuna siitä, että muutot sujuvat sekä joutuisasti että turvallisesti.

Muuttopalvelun kartoittaminen lähtee aina asiakkaan tarpeista. Aina kannattaa kysyä itseltään kuinka paljon itse haluaa osallistua muuttamiseen ja miten haluaa muuttaa. Kotimuuttopalvelumme kattaa muuttolaatikoiden vuokrauspalvelusta aina Avaimet käteen -muuttoihin.

Tässä esimerkkejä erilaisista muuttopalveluista

a) Omatoiminen muutto

Toimitamme tarpeellisen määrän muuttolaatikoita ja tarvittaessa pakkausmateriaalia ennen muuttoa. Tilaaja pakkaa itse irtaimiston muuttokuntoon. Tilaajalla on omat kantomiehet, jotka kantavat irtaimiston Oy Kuljetusliike Forsman Ab:n muuttoautoon. Muuttoautossa kuljettajamme tekee kuorman ja avustaa tarvittaessa kantomiehiä. Muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen sovittuna aikana.

b) Pakkaa itse muutto
Toimitamme tarpeellisen määrän muuttolaatikoita ja tarvittaessa pakkausmateriaalia ennen muuttoa. Pakkaatte itse irtaimiston muuttokuntoon. Sovittuna aikana muuttomiehet siirtävät pakatun irtaimiston muuttoautolla uuteen osoitteeseen. Muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen sovittuna aikana.
c) Pakkausmuutto
Pakkausmiehet tulevat sovittuna aikana pakkaamaan irtaimiston muuttokuntoon. Voitte tarvittaessa itse pakata henkilökohtaiset tavaranne muuttolaatikoihin. Sovittuna aikana muuttomiehet siirtävät pakatun irtaimiston muuttoautolla uuteen osoitteeseen. Puratte itse muuttolaatikot muuton jälkeen. Muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen sovittuna aikana.

d) Avaimet käteen -muutto

Tämä palvelu kattaa räätälöidyn muuttopalvelun. Myyntiedustajamme tulee henkilökohtaisesti paikalle ja tekee Teille räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muutto suoritetaan esimerkiksi lomaillessanne. Irtaimisto sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille toivomallanne tavalla.
Tulemme mielellämme antamaan tarjouksen palvelusta: Yhteystiedot

Valitkaa edellisistä muuttoesimerkeistä juuri Teille parhaiten soveltuva muutto ja tehkää tilaus muutosta Forsmanilta tai pyytäkää tarjouspyyntöä soittamalla tai tarjouspyyntölomakkeen avulla.

Muuttopalvelu Forsmanin pitkän matkan muutot

Annamme aina kilpailukykyisen hinnan pitkänmatkan muutoille. Muutoissa noudamme aina  tavarat sisältä lähtöosoitteesta ja toimitamme ne perillä sisälle asti muuttokohteessa. Muuttajan ei tarvitse kantaa tavaroita, jos ei itse halua osallistua muuttoon.

Valtakunnallinen muuttoverkostomme mahdollistaa tehokkaan ja kattavan toteutuksen.

Ympäristöystävällisyys on meille tärkeää. Tavoitteenamme on, että aiheuttamamme ympäristökuormitus jää mahdollisimman pieneksi.

Tavoitteita ilmastovaikutuksienvähentämiseksi
Forsmanilla on kaikissa muuttoautoissa seurantajärjestelmä, jolla optimoidaan ajoreitit toimistosta käsin. Näin saamme polttoaineenkulutukset ja päästöt mahdollisemman pieniksi. Seurantajärjestelmän avulla turhat ajot jää pois ja ajojärjestely pystyy suunnitelmaan muuttoautoille optimaalisen reitin muuttoja varten. 

MARKKINOIDEN UUSIMMAT MUUTTOAUTOT

Syksyllä 2020 ajoneuvokalustomme täydentyi biokaasumuuttoautolla. Koko kalustomme on EUR 6 päästöluokkaa ja pyrimme tulevaisuudessa etsimään vaihtoehtoja fossiilisille polttoaineille. Suosimme kaikissa muuttoautoissa Nesteen uusiutuvaa MY dieseliä. Kaikki muuttoautot on suunniteltu muuttamiseen ja autoissa on mm. pehmustetut kuormatilat. Uusimme muuttoautoja säännöllisesti.

Tiedustele lisää pitkien matkojen muutoista: info@forsman.fi tai pyydä tarjous

Jan Wide
sähköposti: jan.wide@forsman.fi
puhelinnumero: 0405000444

Varastointipalvelut

Laadukas 500 neliön vartioitu ja tasalämmin varastohalli tarjoaa moitteettoman säilytystilan tavaroille. Varastotilaa on vuokrattavana vuorokaudesta jopa vuosiin.

Vuokraamme edullista ja huoletonta tilaa juuri sinun tarpeitasi varten. Tarjoamme varastotilaa eri pituisille ajanjaksoille. Meillä ei ole tilavuusrajoituksia ja voimme noutaa tavarasi ja toimitamme ne takasin. Voitte valita itse, haluatteko muuttomiehemme hakemaan tavaranne vai toimitatteko ne varastolle itse.

Forsmanin varastohalli

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Ota yhteyttä

Tilaa ilmainen kartoitus yli 70 neliöisille asunnoille.

Joona Repo henkilökuva.

Joona Repo

Myynti, Tuotanto
09 350 58424
joona.repo@forsman.fi