Muutot Espoossa yksityishenkilöille ja yrityksille – tilaa muuttopalvelu Forsmanilta!

Kuka sanoi, ettei muuttaminen voi olla hauskaa? Me Forsmanilla nautimme muuttokuormasi roudaamisesta! Siitä kertoo parhaiten se, että olemme tehneet muuttoja jo yli 100 vuotta. Pitkän kokemuksen tuoma ammattitaitomme takaa, että muutto sujuu huolettomasti ja tehokkaasti, juuri silloin ja sillä tavalla kuin haluat. Me olemme nähneet ja toteuttaneet jos minkä näköistä ja kokoista muuttoa aina pienemmistä kotimuutoista vaativiin yritysmuuttoihin. Kaikkia muuttoja yhdistää halu palvella luotettavasti ja asiakaslähtöisesti, jatkuvasti uutta oppien. Tutustu muuttopalveluihin ja ota yhteyttä Forsmaniin, kun etsit muutollesi tekijää Espoosta!
Forsmanin keltainen rekka.
Forsmanin työntekijä muuttolaatikko kädessä.

Räätälöimme muuttopalvelun sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi

Teemme muuttoja kaikkialla Espoon alueella ja tarjoamme sekä kotimuutot että yritysmuutot kilpailukykyiseen hintaan. Vuonna 1916 perustettu muuttopalvelumme on yksi maan johtavista muuttoihin ja kuljetuksiin erikoistuneista yrityksistä. Laajasta erikoisosaamisestamme sekä kattavasta kalustostamme huolimatta hoidamme mielellämme myös ne pienimmätkin muutot. Saat muuttoapua ja tarvikkeita aina juuri sen määrän kuin tarvitset. Lisäksi tarjoamme ilmaisen kartoituskäynnin yli 70 neliöisten yksityisasuntojen ja yritysten muutoille.

Muuttopalvelumme palvelee kaikkia taidolla – tuhansien muuttojen kokemus ja tyytyväiset asiakkaat puhuvat puolestamme! Tutustu alta muuttopalveluihimme Espoossa:

  • Yritysmuutot
  • Kotimuutot
  • Kuljetuspalvelut
  • Varastointipalvelut
  • Muuttolaatikot ja kaapit
  • Muut tavaroiden pakkaamiseen sopivat tarvikkeet ja kuljetusratkaisut

Yritysmuutot luotettavasti ja tehokkaasti

Yritysmuuttoihin kuuluu aina ilmainen kartoituskäynti, jonka pohjalta laadimme asiakkaalle kattavan muuttosuunnitelman. Suunnitelma sisältää muuttotyötä ohjaavan tiimin nimeämisen sekä käytännön asiat aikataulusta tarvittavaan muuttomiesten ja muuttolaatikoiden määrään. Kun suunnitelma on tehty huolella, sujuu muuttokin helposti ja nopeasti. Muuton jälkeen laatikot noudetaan pois ja asiakas saa itselleen loppuraportin muutosta. Kokemuksemme on takuu onnistuneelle lopputulokselle: käytämme mm. lukollisia laatikoita sekä muuttokaappeja arkistojen ja atk-laitteiden siirtämiseen. Meiltä onnistuu myös isompien koneiden muuttaminen turvallisesti.

Kotimuutoista helppoa – meiltä kaikki muuttopalvelut sujuvasti!

Uusi koti odottaa, mutta usein itse muuttoa ei sitten niin innolla odotetakaan. Paitsi me! Hoidamme kotimuutot sujuvasti ja vielä tykkäämmekin siitä: suunnittelemme muuton huolella ja toteutamme sen taidolla. Kuljetuspalvelumme hoitaa myös painavien ja helposti vahingoittuvien tavaroiden, kuten pianon, siirron.

Voit tilata meiltä kotisi muuttoon joko vain laatikot ja kuljetuksen tai vastaavasti myös kantomiehet ja pakkaajat. Meiltä saat myös purkupalvelut sekä täyden palvelun kokonaisuuden, johon kuuluu kaikki suunnittelusta irtaimiston sijoittamiseen uudessa kohteessa. Hoidamme muuton vaikka sinun ollessa lomailemassa! Vuokraamme myös varastotilaa eri pituisille ajanjaksoille ja erikokoisille tavaramäärille.

Ota yhteyttä, kun tarvitset muuttopalvelua Espoossa

Vastaamme mielellämme kaikkiin muuttoihin liittyviin kysymyksiin sekä annamme vinkkejä muuton toteuttamiseen mahdollisimman tehokkaasti ja turvallisesti. Yli 100 vuoden toimintamme aikana hankittu ammattitaito takaa onnistuneet muutot kohteesta ja muutettavan kuorman koosta riippumatta. Osaamisen perustana toimii paitsi kokemus, myös innokas ja utelias henkilökuntamme, joka haluaa kehittyä muuttojen saralla jatkuvasti. Olitte sitten uuteen kotiin muuttava perhe tai pariskunta tai suurempaan liiketilaan siirtyvä yritys, olette sopiva asiakas meille. Eiköhän siis aleta muuttamaan!
Forsmanin keltainen rekka.

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Muuttopalveluihimme luottavat mm.

Espoon kaupungin logo
Staran logo
Hanselin logo
Helsingin kaupungin logo
Vantaan kaupungin logo
Finnairin logo
Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Huoleton ja tehokas muutto, juuri silloin kun tarvitset!