Muuttopalvelu Hyvinkää

Suunnitteilla muutto Hyvinkäällä tai Hyvinkäälle?

Muuttopalvelu Forsman hoitaa muutot pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla Hyvinkäällä. Olemme toimineet alalla jo yli 100 vuotta ja kehittäneet palveluitamme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Muutto on usein stressaava ja aikaa vievä prosessi, mutta Hyvinkäällä meillä on ratkaisu kaikkiin muutto-ongelmiin. Olemme ylpeitä tarjoamistamme muuttopalveluista, jotka helpottavat muuttoa ja varmistavat, että kaikki tavarat saapuvat turvallisesti uuteen kotiin.

Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä miten muutto saadaan hoidettua luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja stressittömästi. Tarjoamme valmiita pakettivaihtoehtoja sekä räätälöityjä palveluita.

Forsmanin keltainen rekka.
Forsmanin työntekijä muuttolaatikko kädessä.

Muuttopalvelu Hyvinkäällä yrityksille ja yksityisille

Hyvinkään muuttopalvelumme ovat ammattitaitoisia ja luotettavia. Meillä on kokenut tiimi muuttotyöntekijöitä, jotka ovat erikoistuneet niin yritys- kuin kotimuuttoihin. Heidän ammattitaitonsa takaa sen, että kaikki tavarat käsitellään huolellisesti ja pakataan asianmukaisesti. Voit luottaa siihen, että arvokkaat esineesi pysyvät ehjinä koko muuton ajan. Hoidamme niin isot kuin pienet muutot Hyvinkäällä ja muualla Suomessa.

Tarjoamme myös laajan valikoiman erilaisia muuttoon liittyviä palveluita. Voimme pakata tavarat puolestasi ja merkitä ne selkeästi, jotta voit helposti löytää kaiken muuton jälkeen. Tarjoamme myös avaimet käteen muuttoja, jolloin hoidamme koko muuton alusta loppuun. Irtaimisto  sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille haluamallasi tavalla. Voimme hoitaa muuton vaikkapa lomasi aikana.

Turvallisuus on meille erittäin tärkeää. Meillä on vakuutus kaikkien muutettavien tavaroiden varalle, joten voit olla varma, että saat korvauksen, jos jotain sattuu. Huolehdimme myös siitä, että muuttoajoneuvomme ovat hyvässä kunnossa ja varustettu asianmukaisilla suojausmateriaaleilla, jotta tavarat pysyvät turvassa matkan aikana.

Meidän muuttopalvelumme Hyvinkäällä ovat myös erittäin joustavia. Voit valita juuri sinulle sopivan ajan ja päivän, ja me hoidamme loput. Meillä on myös erilaisia pakettivaihtoehtoja, joten voit valita tarpeisiisi parhaiten sopivan palvelun. Haluamme varmistaa, että muuttosi Hyvinkäällä sujuu mahdollisimman helposti ja mutkattomasti. Siksi tarjoamme korkealaatuisia muuttopalveluita, turvallisesti ja joustavasti. Ota yhteyttä meihin ja anna meidän hoitaa muutto puolestasi!

Vaivaton muutto Hyvinkäällä

Muutto Hyvinkäällä on helppoa ja vaivatonta kiitos muuttopalveluidemme. Tarjoamme ammattitaitoisen muuttotiimin, joka huolehtii muuton sujuvuudesta ja tavaroiden turvallisesta kuljettamisesta uuteen kotiin. Hyvinkään muuttotiimimme koostuu kokeneista ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet muuttoihin. Kuljetamme myös painavat kalusteet kuten pianot, kassakaapit ja kopiokoneet.

Tarjoamme monipuolisia palveluita muuton helpottamiseksi. Voit valita paketeista itsellesi sopivimman tai pyytää meiltä tarjousta juuri sinun tarvitsemista muuttopalveluista. Hyvinkään muuttopalvelumme ovat erittäin joustavia. Voit valita juuri sinulle sopivan muuttopäivän ja -ajan, ja me suunnittelemme muuton sen mukaan. Lisäpalvelumme takaavat, että muutto hoituu ilman stressiä. Turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Siksi tavarasi ovat vakuutettu muuton aikana, joten saat korvauksen mahdollisissa vahinkotilanteissa.

Ota yhteyttä ja tilaa muuttopalvelut kauttamme

Ota yhteyttä meihin ja anna meidän hoitaa muuttosi Hyvinkäällä. Takaamme korkealaatuisen muuttotyön, turvallisen kuljetuksen ja joustavat palvelut. Voit luottaa siihen, että muuttosi sujuu vaivattomasti ja tavarasi saapuvat turvallisesti uuteen kotiin.

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Muuttopalveluihimme luottavat mm.

Espoon kaupungin logo
Staran logo
Hanselin logo
Helsingin kaupungin logo
Vantaan kaupungin logo
Finnairin logo
Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Huoleton ja tehokas muutto, juuri silloin kun tarvitset!