Muuttopalvelu Riihimäki

Muutot Riihimäellä yksityishenkilöille ja yrityksille

Olipa kyseessä sitten yrityksen siirto uusiin tiloihin tai yksityishenkilön kotimuutto, laadukkaan muuttopalvelun valinta on avainasemassa. Muutto voi olla sekä jännittävä että stressaava kokemus. Muuttopalvelu Forsman tarjoaa Riihimäen alueella laajan valikoiman muuttopalveluita sekä yksityishenkilöille, että yrityksille.
Forsmanin keltainen rekka.
Forsmanin työntekijä muuttolaatikko kädessä.

Ammattitaitoa ja kokemusta yli 100 vuoden ajalta

Muuttopalvelu Forsmanilla on yli sadan vuoden kokemus alalta, mikä tekee siitä yhden maan kokeneimmista kuljetusliikkeistä. Vuosien varrella hankittu ammattitaito näkyy kaikessa tekemisessämme. Olipa kyseessä pieni kotimuutto tai suuri yritysmuutto, voit luottaa siihen, että meillä asiat hoituvat ammattimaisesti ja huolellisesti. Luottamus, asiantuntemus ja huolellisuus ovat kaiken toimintamme ytimessä, ja niitä vaalimme joka päivä. Me panostamme siihen, että muuttopalvelumme kehittyy jatkuvasti.

Muuttopalvelut yksityishenkilöille Riihimäellä

Olipa kyseessä kerrostaloasunto Riihimäen keskustassa tai omakotitalo jossain syrjemmällä, Muuttopalvelu Forsman hoitaa muuton tehokkaasti ja ammattitaidolla. Tarjoamme kattavat kotimuuttopalvelut, jotka on suunniteltu tekemään muuttoprosessistasi mahdollisimman sujuvaa. Forsmanin asiantuntijat ovat käytettävissäsi koko muuttoprosessin ajan, tarjoten ammattimaista apua aina muuttosuunnitelman laatimisesta itse muuttopäivän toimintoihin saakka.

Pyrimme aina tarjoamaan räätälöityjä muuttopalveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja odotuksia. Valitse sopiva muutto tai kerro sinulle parhaiten sopivasta muuttopalvelusta:

  • Omatoiminen muutto: Omatoiminen muutto on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ottaa muuttoprosessin omiin käsiinsä. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Kuljetus hoituu kuljetusliikkeemme muuttoautolla, mutta kantajat tulevat tilaajalta.
  • Pakkaa itse -muutto: Suosittu vaihtoehto, joka tarjoaa säästöjä kustannuksissa sekä ylimääräistä joustavuutta muuttoon. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Irtaimisto pakataan itse ja muuttomiehemme siirtävät kuorman sovittuna aikana.
  • Pakkausmuutto: Forsman hoitaa irtaimiston pakkaamisen sovittuna aikana ja siirtää muuttokuorman uuteen osoitteeseen. Purku suoritetaan itse tilaajan toimesta ja muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen.
  • Avaimet käteen -muutto: Myyntiedustajamme tulee paikalle ja tekee räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muutto suoritetaan kokonaisuudessaan ja irtaimisto sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille haluamallanne tavalla.

Luotettava yritysmuutto Riihimäellä

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia muuttopalveluja, jotka sopivat kaikentyyppisten yritysten tarpeisiin. Me kunnioitamme aina asiakkaidemme tarpeita ja pyrimme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen tilanteeseen. Autamme sinua keskittymään muihin yritysmuuttoon liittyviin tehtäviin ja olla mukanasi varmistamassa muuttoprosessisi sujuvuutta!

Yritysmuuttoihin kuuluu aina ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen laaditaan asiakkaan kanssa kattava muuttosuunnitelma. Suunnitelmassa nimetään muuttotyötä ohjaava tiimi sekä listataan aikataulu ja tarvittava muuttomiesten sekä muuttolaatikoiden tarve. Muutto on helppo toteuttaa aikataulussa tarkasti laaditun suunnitelman mukaan. Muuton jälkeen laatikot noudetaan pois ja asiakas saa itselleen loppuraportin muutosta. Pitkä kokemus alalla ja ammattitaitoiset muuttomiehemme ovat takuu onnistuneelle lopputulokselle!

Tilaa muuttopalvelut Forsmanilta

Kun suunnittelet muuttoa Riihimäkeen, Muuttopalvelu Forsman on apunasi joka askeleella. Meiltä saat luotettavat ja ammattitaitoiset muuttopalvelut sekä yksityishenkilöille, että yrityksille.

Ota meihin yhteyttä, me autamme sinua muuttamaan uuteen kotiisi tai toimitilaasi turvallisesti ja luotettavasti.

Forsmanin keltainen rekka.

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Muuttopalveluihimme luottavat mm.

Espoon kaupungin logo
Staran logo
Hanselin logo
Helsingin kaupungin logo
Vantaan kaupungin logo
Finnairin logo
Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Huoleton ja tehokas muutto, juuri silloin kun tarvitset!