Luotettavat ja ammattitaitoiset muuttopalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Keravalla

Valitsemalla Muuttopalvelu Forsmanin, valitset luotettavan ja ammattitaitoisen muuttopalvelun Keravalla. Yli sadan vuoden kokemus, kokeneet ammattilaisemme sekä tyytyväiset asiakkaat ovat todiste sitoutumisestamme tarjota laadukkaita ja stressittömiä muuttoja. Olemme täällä auttaaksemme sinua tekemään muutostasi sujuvan kokemuksen, oli kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto. Ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme sinua mielellämme!
Forsmanin keltainen rekka.
Forsmanin työntekijä muuttolaatikko kädessä.

Ammattitaitoa ja kokemusta yli 100 vuoden ajalta

Olemme yksi Suomen vanhimmista kuljetusliikkeistä, perustettu jo vuonna 1916. Yli sadan vuoden ajan olemme tarjonneet laadukasta muuttopalvelua asiakkaillemme kaikkialla Keravalla, Uudellamaalla ja myös muualle Suomeen. Tavoitteenamme on tehdä muutoistasi sujuvia, stressittömiä ja edullisia kokemuksia. Olipa kyseessä pieni kotimuutto tai suuri yritysmuutto, voit luottaa siihen, että meillä asiat hoituvat ammattimaisesti ja huolellisesti. Me panostamme siihen, että muuttopalvelumme kehittyy jatkuvasti.

Yksityishenkilöiden muutot Keravalla

Haluatko vaihtaa maisemaa tai siirtyä uuteen asuntoon Keravalla? Meidän ammattitaitoiset muuttotiimimme ovat valmiina auttamaan sinua kotimuutossasi. Riippumatta siitä, onko kyseessä pieni kerrostaloasunto vai omakotitalo, käsittelemme omaisuutesi huolella ja varmistamme sen turvallisen kuljetuksen uuteen kotiisi. Voit luottaa siihen, että meillä on tarvittava osaaminen ja välineet hoitaaksemme muuttosi parhaalla mahdollisella tavalla.

Pyrimme aina tarjoamaan räätälöityjä muuttopalveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja odotuksia. Valitse sopiva muutto tai kerro sinulle parhaiten sopivasta muuttopalvelusta:

  • Omatoiminen muutto: Omatoiminen muutto on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ottaa muuttoprosessin omiin käsiinsä. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Kuljetus hoituu kuljetusliikkeemme muuttoautolla, mutta kantajat tulevat tilaajalta.
  • Pakkaa itse -muutto: Suosittu vaihtoehto, joka tarjoaa säästöjä kustannuksissa sekä ylimääräistä joustavuutta muuttoon. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Irtaimisto pakataan itse ja muuttomiehemme siirtävät kuorman sovittuna aikana.
  • Pakkausmuutto: Forsman hoitaa irtaimiston pakkaamisen sovittuna aikana ja siirtää muuttokuorman uuteen osoitteeseen. Purku suoritetaan itse tilaajan toimesta ja muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen.
  • Avaimet käteen -muutto: Myyntiedustajamme tulee paikalle ja tekee räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muutto suoritetaan kokonaisuudessaan ja irtaimisto sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille haluamallanne tavalla.

Yritysmuutot Keravalla turvallisesti ja tehokkaasti

Muuttopalvelu Forsman tarjoaa luotettavan ratkaisun yritysmuuttoihin Keravalla. Ymmärrämme, että on tärkeää minimoida keskeytykset ja pitää yrityksen toiminta sujuvana muuton aikana. Siksi teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa suunnitellessamme ja toteuttaessamme ammattitaitoisia yritysmuuttoja.

Yritysmuuttoihin kuuluu aina ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen laaditaan asiakkaan kanssa kattava muuttosuunnitelma. Suunnitelmassa nimetään muuttotyötä ohjaava tiimi sekä listataan aikataulu ja tarvittava muuttomiesten sekä muuttolaatikoiden tarve. Muutto on helppo toteuttaa aikataulussa tarkasti laaditun suunnitelman mukaan. Muuton jälkeen laatikot noudetaan pois ja asiakas saa itselleen loppuraportin muutosta. Pitkä kokemus alalla ja ammattitaitoiset muuttomiehemme ovat takuu onnistuneelle lopputulokselle!

Tilaa muutto Keravalta

Jos olet suunnittelemassa muuttoa Keravalla tai sen ympäristössä, voit luottaa Muuttopalvelu Forsmanin tarjoamaan tehokkaaseen ja luotettavaan palveluun. Tarjoamme räätälöityjä muuttopalveluja, jotka sopivat jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten pieni kotimuutto tai suuri yritysmuutto. Kokeneet muuttoammattilaisemme huolehtivat tavaroidesi turvallisuudesta ja varmistavat muuttopäivän sujuvan kulun. Tilaa muuttopalvelu Keravalla nyt ja tee muuttamisesta huoletonta ja vaivatonta.
Forsmanin keltainen rekka.

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Muuttopalveluihimme luottavat mm.

Espoon kaupungin logo
Staran logo
Hanselin logo
Helsingin kaupungin logo
Vantaan kaupungin logo
Finnairin logo
Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Huoleton ja tehokas muutto, juuri silloin kun tarvitset!