Muuttopalvelu Järvenpää

Luotettava ja ammattitaitoinen kumppani muuttoihin Järvenpäässä

Muuttaminen voi olla sekä jännittävää että stressaavaa. Muuttopalvelu Forsman on luotettava ja ammattitaitoinen kumppani muuttoihin Järvenpäässä. Tarjoamme kattavia muuttopalveluita sekä yksityishenkilöille että yrityksille Järvenpäässä. Palvelumme räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan, olipa kyseessä sitten pieni yksityismuutto tai suuri yritysmuutto. Käytämme korkealaatuisia pakkausmateriaaleja ja modernia kalustoa tavaroiden turvallisen siirtämisen takaamiseksi.
Forsmanin keltainen rekka.
Forsmanin työntekijä muuttolaatikko kädessä.

Ammattitaitoa ja kokemusta yli 100 vuoden ajalta

Muuttopalvelu Forsmanilla on yli sadan vuoden kokemus alalta, mikä tekee siitä yhden maan kokeneimmista kuljetusliikkeistä. Vuosien varrella hankittu ammattitaito näkyy kaikessa tekemisessämme. Olipa kyseessä pieni kotimuutto tai suuri yritysmuutto, voit luottaa siihen, että meillä asiat hoituvat ammattimaisesti ja huolellisesti. Luottamus, asiantuntemus ja huolellisuus ovat kaiken toimintamme ytimessä, ja niitä vaalimme joka päivä. Me panostamme siihen, että muuttopalvelumme kehittyy jatkuvasti.

Kotimuutot Järvenpäässä

Kun suunnittelet kotimuuttoa Järvenpään alueella, haluat varmistaa, että kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti ja tehokkaasti. Muuttopalvelu Forsmanilla ymmärrämme tämän tarpeen ja olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta palvelua, joka täyttää asiakkaidemme odotukset. Huolehdimme siitä, että tavarasi käsitellään huolellisesti ja ammattitaitoisesti, ja varmistamme niiden turvallisen kuljetuksen uuteen kotiisi Järvenpäässä.

Pyrimme aina tarjoamaan räätälöityjä muuttopalveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja odotuksia. Valitse sopiva muutto tai kerro sinulle parhaiten sopivasta muuttopalvelusta:

  • Omatoiminen muutto: Omatoiminen muutto on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ottaa muuttoprosessin omiin käsiinsä. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Kuljetus hoituu kuljetusliikkeemme muuttoautolla, mutta kantajat tulevat tilaajalta.
  • Pakkaa itse -muutto: Suosittu vaihtoehto, joka tarjoaa säästöjä kustannuksissa sekä ylimääräistä joustavuutta muuttoon. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Irtaimisto pakataan itse ja muuttomiehemme siirtävät kuorman sovittuna aikana.
  • Pakkausmuutto: Forsman hoitaa irtaimiston pakkaamisen sovittuna aikana ja siirtää muuttokuorman uuteen osoitteeseen. Purku suoritetaan itse tilaajan toimesta ja muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen.
  • Avaimet käteen -muutto: Myyntiedustajamme tulee paikalle ja tekee räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muutto suoritetaan kokonaisuudessaan ja irtaimisto sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille haluamallanne tavalla.

Yritysmuutto vaivattomasti Järvenpäässä

Toteutamme yritysmuutot vaivattomasti Järvenpäässä luotettavasti ja ajallaan. Ymmärrämme, että yritysmuutto voi olla monimutkainen prosessi, joka vaatii tarkkaa suunnittelua ja kokeneiden ammattilaisten osaamista. Tarjoamme kattavat palvelut, jotka räätälöidään yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Yritysmuuttoihin kuuluu aina ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen laaditaan asiakkaan kanssa kattava muuttosuunnitelma. Suunnitelmassa nimetään muuttotyötä ohjaava tiimi sekä listataan aikataulu ja tarvittava muuttomiesten sekä muuttolaatikoiden tarve. Muutto on helppo toteuttaa aikataulussa tarkasti laaditun suunnitelman mukaan. Muuton jälkeen laatikot noudetaan pois ja asiakas saa itselleen loppuraportin muutosta. Pitkä kokemus alalla ja ammattitaitoiset muuttomiehemme ovat takuu onnistuneelle lopputulokselle!

Kilpailukykyinen ja laadukas muutto Järvenpään alueella

Tarjoamme kilpailukykyisen hinnan laadukkaalle palvelulle, jotta voit tehdä muuttosi budjetoimisen helposti. Valitsemalla Muuttopalvelu Forsmanin Järvenpäässä voit luottaa siihen, että tavarasi käsitellään huolellisesti ja saapuvat määränpäähän turvallisesti. Ota yhteyttä meihin jo tänään ja anna meidän auttaa sinua seuraavassa muutossasi!
Forsmanin keltainen rekka.

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Muuttopalveluihimme luottavat mm.

Espoon kaupungin logo
Staran logo
Hanselin logo
Helsingin kaupungin logo
Vantaan kaupungin logo
Finnairin logo
Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Huoleton ja tehokas muutto, juuri silloin kun tarvitset!