Luotettavat ja ammattitaitoiset muuttopalvelut yksityishenkilöille ja yrityksille Lahdessa

Muuttopalvelu Forsman tarjoaa monipuoliset muuttopalvelut Lahden seudulla. Olemme täällä auttaaksemme sinua sujuvassa ja stressittömässä muutossa. Olipa kyseessä sitten pieni muutto asunnosta toiseen tai suurempi muutto toiseen kaupunkiin, meillä on ammattitaitoista henkilökuntaa ja tarvittavat resurssit hoitaa muutto puolestasi.
Forsmanin keltainen rekka.
Forsmanin työntekijä muuttolaatikko kädessä.

Ammattitaitoa ja kokemusta yli 100 vuoden ajalta

Muuttopalvelu Forsman on vuonna 1916 perustettu kuljetuksiin ja muuttoihin erikoistunut yritys. Heidän palvelutarjontansa kattaa sekä yksityishenkilöiden että yritysten tarpeet. Pääasiassa he toimivat Uudenmaan alueella, mutta pystyvät tarjoamaan koti- ja yritysmuutot myös laajemmalti Suomessa kilpailukykyiseen hintaan.

Yrityksen pitkäaikainen kokemus tekee heistä yhden maan kokeneimmista kuljetusliikkeistä. Yli 100 vuoden aikana Muuttopalvelu Forsman on suorittanut tuhansia muuttoja ja saavuttanut tyytyväisiä asiakkaita ympäri Suomea. Sitoutuminen ammattitaitoon ja laatuun näkyy jokaisessa heidän tarjoamassaan palvelussa.

Yksityishenkilöiden muutto Lahdessa

Olipa kyseessä kerrostaloasunto Lahden keskustassa tai omakotitalo jossain syrjemmällä, Muuttopalvelu Forsman hoitaa muuton tehokkaasti ja ammattitaidolla. Olemme erikoistuneet kotimuuttoihin, joten ymmärrämme niiden ainutlaatuiset haasteet ja tarpeet. Forsmanin asiantuntijat ovat käytettävissäsi koko muuttoprosessin ajan, tarjoten ammattimaista apua aina muuttosuunnitelman laatimisesta itse muuttopäivän toimintoihin saakka.

Pyrimme aina tarjoamaan räätälöityjä muuttopalveluja, jotka vastaavat asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja odotuksia. Valitse sopiva muutto tai kerro sinulle parhaiten sopivasta muuttopalvelusta:

  • Omatoiminen muutto: Omatoiminen muutto on erinomainen vaihtoehto niille, jotka haluavat ottaa muuttoprosessin omiin käsiinsä. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Kuljetus hoituu kuljetusliikkeemme muuttoautolla, mutta kantajat tulevat tilaajalta.
  • Pakkaa itse -muutto: Suosittu vaihtoehto, joka tarjoaa säästöjä kustannuksissa sekä ylimääräistä joustavuutta muuttoon. Toimitamme muuttolaatikot ja tarvittaessa myös pakkausmateriaalit ennen muuttoa sekä noudamme ne muuton jälkeen pois. Irtaimisto pakataan itse ja muuttomiehemme siirtävät kuorman sovittuna aikana.
  • Pakkausmuutto: Forsman hoitaa irtaimiston pakkaamisen sovittuna aikana ja siirtää muuttokuorman uuteen osoitteeseen. Purku suoritetaan itse tilaajan toimesta ja muuttolaatikot noudetaan muuton jälkeen.
  • Avaimet käteen -muutto: Myyntiedustajamme tulee paikalle ja tekee räätälöidyn muuttosuunnitelman. Muutto suoritetaan kokonaisuudessaan ja irtaimisto sijoitetaan ennalta suunnitelluille paikoille haluamallanne tavalla.

Yritysmuutot Lahden alueella laadukkaasti ja aina ajallaan

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia muuttopalveluja, jotka sopivat kaikentyyppisten yritysmuuttojen tarpeisiin Lahden alueella. Me kunnioitamme aina asiakkaidemme tarpeita ja pyrimme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun jokaiseen tilanteeseen. Autamme sinua keskittymään muihin yritysmuuttoon liittyviin tehtäviin ja olla mukanasi varmistamassa muuttoprosessisi sujuvuutta!

Yritysmuuttoihin kuuluu aina ilmainen kartoituskäynti, jonka jälkeen laaditaan asiakkaan kanssa kattava muuttosuunnitelma. Suunnitelmassa nimetään muuttotyötä ohjaava tiimi sekä listataan aikataulu ja tarvittava muuttomiesten sekä muuttolaatikoiden tarve. Muutto on helppo toteuttaa aikataulussa tarkasti laaditun suunnitelman mukaan. Muuton jälkeen laatikot noudetaan pois ja asiakas saa itselleen loppuraportin muutosta. Pitkä kokemus alalla ja ammattitaitoiset muuttomiehemme ovat takuu onnistuneelle lopputulokselle!

Tilaa muuttopalvelu Forsmanilta

Muuttopalvelu Forsman on pitkän historian omaava kuljetus- ja muuttopalveluyritys, joka tarjoaa ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua yksityishenkilöille ja yrityksille Lahden alueella. Heidän kokemuksensa, tyytyväiset asiakkaat ja laaja palvelutarjontansa tekevät heistä erinomaisen valinnan koti- tai yritysmuutolle. Oli kyseessä sitten kotimuutto tai yritysmuutto, voit luottaa Muuttopalvelu Forsmaniin huolehtimaan siirtymisestäsi uuteen osoitteeseen ammattitaidolla ja tehokkaasti.
Forsmanin keltainen rekka.

Meiltä saat myös

Forsmanin muuttolaatikko ilman kantta.
Muuttolaatikot​

Muuttolaatikot ovat käytännöllisiä ja juuri muuttamista varten suunniteltuja edullisia ja kestäviä laatikoita muuttojen avuksi tai varastointiin. Muuttolaatikkoja saa myös kannellisina.

Valikoimiimme kuuluvat seuraavat muuttolaatikot:

Muuttolaatikko arkistoihin ja muuttoihin: (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Lukittava muuttolaatikko (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Sinettilaatikko kannella (60×39 cm, korkeus 32 cm)
Muuttolaatikoiden vuokraaminen on vaivatonta.

Toimitamme laatikot ripeästi, vaikka jo tilauspäivänä ja noudamme silloin kun haluatte. Muuttolaatikoista veloitetaan vuorokausivuokraa ja toimituksista veloitetaan erikseen.

Muuttolaatikoita voi myös itse hakea toimipisteestämme, jolloin toimitusmaksua ei peritä. Muuttolaatikoiden pitkäaikaisvuokrauksesta annamme mielellämme oman tarjouksen.

Forsmanin muuttokaappi
Muuttokaapit​

Vuokraamme ja käytämme muuttokaappeja arkistojen ja it-laitteiden siirtoon. Pyörillä varustetuissa muuttokaapeissa laitteet pysyvät ehjinä ja ne on helppo siirtää paikasta toiseen.
Kerromme mielellämme lisää ja annamme tarjouksen!

Erä pakkaustarvikkeita
Pakkaustarvikkeet​

Voitte tilata meiltä myös pakkaustarvikkeita. Valikoimamme kattaa kaikki muuttamisessa tarvittavat lisätarvikkeet perustarvikkeista aina erikoistarvikkeisiin. Kerromme mielellämme lisää sopivista tarvikkeista ja neuvomme niiden käytössä.

Muuttopalveluihimme luottavat mm.

Espoon kaupungin logo
Staran logo
Hanselin logo
Helsingin kaupungin logo
Vantaan kaupungin logo
Finnairin logo
Aalto-yliopisto

Kiinnostuitko?

Huoleton ja tehokas muutto, juuri silloin kun tarvitset!